Hyppää pääsisältöön

Jenni Pääskysaari: Maineeni tanssijana on kiirinyt tuotantoyhtiön johtoon asti

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kahdeksas kausi alkaa sunnuntaina. Tuomariston uusin jäsen Jenni Pääskysaari kävi YleX Iltapäivän Tähtivieraana ja kertoi muun muassa omasta tanssimenneisyydestään.

Tanssii tähtien kanssa - tuomari Jenni Pääskysaari

Sunnuntaina alkaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kahdeksas kausi. Mukana on muun muassa räppäri Juno, laulaja Mariska ja kiekkoguru Juhani Tamminen. Uutena vahvistuksena tuomaristossa nähdään Jenni Pääskysaari, jolla itselläänkin on menneisyyttä tanssijana.

- Hyvin pian tulin siihen lopputulokseen, että maineeni tanssijana on kiirinyt tuotantoyhtiön ja suuren kaupallisen televisiokanavan johtoon asti, ja siksi minut pyydettiin nimenomaan tanssin asiantuntijana ohjelmaan, eikä itse tanssimaan, Pääskysaari virnuilee.

Tuore tanssituomari kertoi YleX Iltapäivälle kauniin muiston omalta tanssijauraltaan, ajalta jolloin hänen tanssikollektiivinsa tunki väkisin kaikkiin koulun juhliin. Parhaiten mieleen oli jäänyt Madonnan Vogue -kappaleeseen pohjautunut esitys.

- Olin itse askarrellut valkoisesta kartongista tötterötissit itselleni. Ensimmäinen liike, jonka teen, hajottaa tötteröt. Esitin, että joo, tän pitikin mennä näin. Sitten kävelin muiden tanssijoiden seassa, jotka tekivät niitä vogue-liikkeitä. Mun kaveri teki suht pontevasti liikkeen ja löi mua täysiä naamaan, jonka jälkeen mun piti mennä hetkeksi verhon taakse kasailemaan itseäni.

Tämä tapahtuma ei ole kuitenkaan Jenni Pääskysaarta lannistanut.

- Jos kiinnostus heräsi, niin voin askarella taas pikkupahvitissit ja tulla hakattavaksi pikkujouluihin, hän nauraa.

Lähteet: YleX Iltapäivä