Hyppää pääsisältöön

Tämä viraalivideo olikin valetta – tv-juontaja huijasi koko maailmaa

Näitkö sosiaalisessa mediassa videon, jossa tyttö syttyi tuleen twerk-tanssin aikana tapahtuneen mokan takia? Jimmy Kimmel on paljastanut olevansa hittivideon takana.

TV-juontaja Jimmy Kimmel // Kuva: PETER FOLEY / EPA

Syyskuun alussa YouTubessa julkaistiin video, jossa nuori nainen tanssii huoneessaan twerk-tyyliin takamustaan heiluttaen. Tanssi menee kuitenkin pian pieleen ja nainen syttyy tuleen kaaduttuan kynttilöitä täynnä olevan pöydän päälle. Videosta tuli välitön hitti ja se lähti leviämään vauhdilla ympäri maailmaa ja sitä esitettiin jopa lukuisissa ohjelmissa.

Moni epäili, ettei onnettomuus ole aito vaan harjoiteltu esitys. Epäilijät olivat oikeassa, sillä tv-juontaja Jimmy Kimmel paljasti talk show'ssaan olevansa videon takana häärinyt pääpiru. Kimmel paljasti myös, ettei video suinkaan lopu alkuperäiseen leikkaukseensa...

Katso alta Jimmy Kimmel Live! -ohjelman paljastus.