Hyppää pääsisältöön

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari tykkää twerkata

Sunnuntaina nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kahdeksannen kauden ensimmäinen livelähetys. Uutena tulokkaana tuomaristossa toimii Jenni Pääskysaari.

Jenni Pääskysaari yritti vaikuttaa fiksulta ennen YleX Iltapäivän haastattelua // Kuva: Iida Korhonen

Muun muassa Jone Nikulan, Anna Abreun ja Riku Niemisen jalanjälkiä seuraava Jenni Pääskysaari on tällä kaudella yksi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomareista. Ennakkosuosikkia Pääskysaarella ei vielä ole, mutta yksi nimi yllätti ylitse muiden.

- Juhani ”Tami” Tamminen oli suurin yllätys. Ajattelin, että se on niin joka päivän höylä, että ei se ehdi. Suosikkia ei voi vielä sanoa tanssikilpailussa, kun ei ole sekuntiakaan nähnyt, kun joku on siellä rytmissä tai rytmin vieressä.

Omasta tuomaroinnistakaan Pääskysaari ei osaa vielä sen enempää sanoa.

- Sitä kauheesti kysytään, että millainen tuomari aion olla. Ikävä kyllä mulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin olla oma itseni. Eikö olekin tylsää? Pitäisiköhän munkin kehittää jokin tavaramerkki, Pääskysaari pohtii.

Omaksi tanssilajisuosikikseen Pääskysaari toteaa hiphopin.

- Se on niin surullista katsottavaa, kun tämmönen persjalkanen, kohta nelikymppinen perheenäiti pistelee hiphoppia menemään, mutta se on mulle ominaista. Ryhti on vähän huono, painopiste menee maata kohti ja sitten saa vähän twerkata, niin se on siinä.

Lähteet: YleX Iltapäivä