Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Jason Derulon (feat. 2 Chainz) kappaleesta Talk Dirty?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Jason Derulo // Kuva: https://www.facebook.com/jasonderulo

Kuka? Jason Derulo (feat. 2 Chainz): Talk Dirty

Mitä? Supertähti Jason Derulo julkaisee 24. syyskuuta kolmannen studioalbuminsa Tattoos. Rytmibarometrissä kuullaan tänään levyn toinen sinkku Talk Dirty. Kappaleessa tuhmia Jasonin kanssa höpöttelee räppäri 2 Chainz.

Jason Derulon piti esiintyä viime vuonna Suomessa, mutta tähti loukkasi niskansa ja joutui perumaan kiertueensa. Nyt kaveri on kuitenkin kunnossa ja esiintyi kesällä Oslossa Norjassa. Samassa ulkoilmakonsertissa esiintyi myös Isac Elliot. Konsertin parhaat palat voit katsoa Isac Elliot ja monet muut tähdet Norjassa – katso keikat

Hä? Muistakaa, että jos puhuu liian tuhmia, niin suu pestään saippualla.