Hyppää pääsisältöön

Satin Circuksen uusi video kuvattiin Suomen Miamissa

Satin Circuksen edellinen musavideo kuvattiin Miamissa. Toisen singlen kohdalla bändi tyytyi "Suomen Miamiin".

Satin Circus // Kuva: Anne Lainto / YleX

Neljän nuoren muusikon ja säveltäjän muodostama Satin Circus julkaisi tänään 13. syyskuuta toisen singlensä. If You Love Me on rauhallisempi biisi kuin poikabändin ensihitti EMMA. Uutuuskappaleen musavideon ohjasi muassa Erykah Badun, Apocalyptican ja Redraman kanssa työskennellyt Sami Joensuu.

- Kun viime video kuvattiin Miamissa, niin ajattelimme tällä videolla tuoda esiin oman maamme kaunista luontoa matkustamalla mökkireissulle Suomen Miamiin Kirkkonummelle, basisti Paul kertoo YleX:lle.

- Vietettiin tosi rento viikonloppu yhden kuvausryhmäläisen mökillä saaristossa. Koko crew oli jo entuudestaan tuttu, ja viikonloppu oli enemmänkin yhdessä hengailua kuin duunia. Toivottavasti se hyvä ja rento fiilis välittyy katsojalle asti, rumpali Olli jatkaa.

Yhtye valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, jonka tuotannosta vastaavat tuottajat Peter Månsson (mm. The Sounds, Darin) ja Patric Sarin (mm. Darin, Anna Abreu).

Lähteet: YleX

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.