Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Ylvis!

Norjalaiset koomikot ja heidän syvällinen kysymyksensä villitsivät YleX Iltapäivän kuulijat.

Ylvis // Kuva: Kuvakaappaus musiikkivideolta

YleX Iltapäivän Rytmibarometri-viikolla päästiin jälleen nautiskelemaan erinomaisesta kattauksesta uusinta ja kuuminta musiikkia. Himoitusta voitosta taistelivat Ylviksen huumoriralli The Fox, Satin Circuksen hellyttävä If You Love Me, KIDSing-voittaja Jenni Jaakkolan debyytti Tämä on unta sekä supertähti Jason Derulon semituhma Talk Dirty.

Muutamista raivokkaista soraäänistä huolimatta voittajasta ei tällä kertaa ollut epäselvyyttä, sillä ykköstilan ja samalla soittotakuun itselleen lunasti Ylviksen viraalihitti The Fox. Kappale löi tiskiin kunnioitettavat 76 prosentin yläpeukkulukemat. Tämä tarkoittaa, että ensi viikolla korvissa raikaa RING-DIND-DING-DING-DINGERINGEDING! GERING-DING-DING-DING-DINGERINGEDING!!!