Hyppää pääsisältöön

Jannika B:n syksyyn kuuluu vain uutta musaa: Ei ikinä BB:tä

Jannika B on ehtinyt kuluneen kesän aikana keikkailemaan, hoitamaan kasvimaatansa ja yksinkertaisesti elämään. Pian on aika siirtää nämä kokemukset uudelle albumille.

YleXPop-klubi: Tahko Sound 13.9.2013: Jannika B // Kuva: Julius Konttinen / YleX

YleX Aamun Alma kävi jututtamassa Jannika B:tä ennen Tahko Sound YleXPop-klubia. Yhtye on ollut lyhyellä keikkatauolla, jonka takia huhuttiin, että laulaja olisi suuntaamassa Big Brother -taloon. Sarja lopulta alkoi – ilman Jannikaa.

- Mä en tiedä pitäisikö nämä huhut ottaa hyvällä vai pahalla. Itse kyllä seuraan BB:tä ja olen miettinyt, että miten pärjäisin siellä. En pärjäisi, joten voin nyt kertoa, etten ole menossa milloinkaan menossa BB-taloon, Jannika naurahtaa.

Yhtyeellä on muutenkin kiire uuden musiikin parissa ja poppari lupaileekin, että fanit saavat uuden sinkun käsiinsä mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella.

- Juuri tuossa automatkalla soittelin pojille vähän uutta materiaalia. Lokakuun puolessa välissä lähdetään koko bändin voimin studioon Pohjanmaalle.

Tulevalla albumilla tullaan kuulemaan musiikillisesti ja henkisesti kasvanutta Jannika B:tä.

- Edellisen levyn ensimmäiset kappaleet on tehty vuoden 2011 alussa. Sen levyn punainen lanka oli muutos ja itseasiassa niin on uudenkin levyn. Olen ymmärtänyt elämisestä ja olemisesta asioita, jotka sitten kuuluvat tällä levyllä: Muutos ei ole aina pahasta, vaikka se ei olisikaan omasta halusta. Olen oppinut hyväksymään, että se on ainoa varma asia tässä maailmassa.

Jannikan mukaan uutta albumia voidaan odottaa jo alkukeväästä.

Lähteet: YleX