Hyppää pääsisältöön

Jannika B kannustaa Idols-kokelaita: Epäonnistuminen merkitsee uuden alkua

Jannika B uskoo, että epäonnistuminen voi tuoda mukanaan entistä hienomman mahdollisuuden.

YleXPop-klubi: Tahko Sound 13.9.2013: Jannika B // Kuva: Julius Konttinen / YleX

Poplaulaja Jannika B tuli alunperin suuremmalle yleisölle tutuksi vuosien 2007 ja 2008 Idolsista. Vaikka Jannika B:n Idols-taival ei jatkunut semifinaaleja pidemmälle, laulaja ei kadu yrittämistä ja kertoo torjutuksi tulemisen olleen todella hyvä asia.

- Kun minulta kysyttiin, että minkälaista musiikkia haluan tehdä, ei minulla ollut hajuakaan. Sain mahdollisuuden elää, saada kokemuksia ja miettiä minkälainen oikein on oma musiikillinen identiteettini, Jannika muistelee.

Idolsissa on todella paljon lahjakkaita laulajia, mutta suurimmalla osalla matka päättyy lyhyeen. Jannika B antaakin kilpailijoille vinkin, kuinka selvitä mahdollisesta pettymyksestä.

- Todennäköisestihän siellä epäonnistuu, eikä se ole maailmanloppu. Olen kuullut kieltävän vastauksen kolme kertaa. Epäonnistuminen ei merkitse kaiken loppua, vaan jonkin uuden alkua, Jannika kannustaa tulevan kauden osallistujia.

Idols alkaa huomenna maanantaina 16. syyskuuta klo 20.00. Idolsia tuomaroivat tällä kaudella Lauri Ylönen, Jussi69, Jone Nikula ja Sini Sabotage.

Lähteet: YleX