Hyppää pääsisältöön

Hyyrysen veljesten kiertueella jättimuna

WÖYH! keksii jälleen kummallisuuksia.

WÖYH! // Kuva: Aki-Pekka Sinikoski

Antti "Hyrde" (Stam1na) ja Jussi (YUP) Hyyrysen muodostama veljesyhtye WÖYH! lähtee vinyylinjulkaisurundille. Erikoisen kiertueesta tekee se, että rokkarit ottavat mukaansa jättimunan.

- Kiertueelle otamme mukaan Qstockiin pystytetyn giganttisen lokin munan. Saa nähdä mihin pakumme taipuu, sillä läänintaiteilija Jussi Hukkasen valmistama muna ei mahtunut esimerkiksi Kotiteollisuuden keikkabussiin. Onneksi Apulannan kulkuneuvossa oli enemmän tilaa. Tarina kertoo erään roudarin tokaisseen, että "kerrankin tässä bussissa on iso muna", Jussi Hyyrynen kertoo YleX:lle.

WÖYH! julkaisee _IKKILLYK-_debyyttilevynsä rajoitettuna erikoisvinyylipainoksena 6. marraskuuta.

- Kokonaisuus sisältää lokinsiipien tavoin 90 cm:n leveyteen avautuvat tuoreilla kuvilla päivitetyt triplefolder-kannet, läpinäkyvän nordic-berzec-vinyylin sekä tietysti norjan- ja japaninkieliset tekstikäännökset, Jussi valaisee.

Keikat:
Ke 6.11 Kuopio, Henry´s Pub
To 7.11 Jyväskylä, Lutakko
Pe 8.11 Kouvola, House Of Rock
La 9.11 Helsinki, Tavastia

Lähteet: YleX