Hyppää pääsisältöön

Kaunista poppia teräväpiirtona ja täysissä väreissä!

Lalehin Colors on tunnusmusaa oman elämänsä intiaaniprinsessoille ja -prinsseille! Kuuntele näyte:

Ruotsalaisartisti Laleh heiluttaa käsiään oranssissa mekossa.Muokattu promokuva. // Kuva: Live Nation Finland

**Laleh: Colors

Laleh Pourkarim on iranilaissyntyinen upea muusikko Ruotsista, joka tuli tutuksi Some Die Young -hitistään. Laulajatar on julkaisemassa lokakuussa uuden Colors**-albumin. Albumin nimisinkulla Laleh on tarttunut tiukalla otteellaan sakuroihin ja näyttää, että parhaimmillaan musiikilla voi maalata mielikuvia.

Colors alkaa pimeydestä, johon silmä tottuu nopeasti ja alkaa hahmottaa siellä lepäävää kauneutta. Lalehin maalamassa kuvassa väreinä toimivat syksyn voimakkaat sävyt, jotka hakevat pontta naisen kirpakan kuulaasta äänestä. Syviä värejä piristetään tehostepilkahduksina toimivalla rytmityksellä, joka virittää tähän pop-helmeen alkukantaista tunnelmaa. Biisin aikana mielessä pyörii intiaaniprinsessat ja nahkahapsujen tila trendibarometrissa. Kun kiivaimmista tyylinvaihtoajatuksista on päästy yli, päässä pyörii kaipuu metsän keskelle luonnon kauneutta ihastelemaan. Tietenkään aivan erakoksi ei tee mieli alkaa, sillä kuulokkeista metsänkin keskellä kuuluisi Lalehin Colors.

Millainen kuva mieleesi piirtyy Colorsin aikana? Kommentoi Piritan viikon tehoa!
**
Kuuntele näyte: **
Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).__