Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Alex Hepburnin kappaleesta Under?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Rytmibarometrissa tänään Alex Hepburn.

Kuka? Alex Hepburn: Under

Mitä? YleX Iltapäivän Rytmibarometri-viikko lähtee pehmeästi käyntiin nuoren, brittiläisen Alex Hepburnin kappaleella Under. Hepburn on vuonna 1986 Lontoossa syntynyt laulaja-lauluntekijä, jonka debyyttialbumi Together Alone julkaistiin keväällä.

Hepburn on asunut pitkään Ranskassa ja nauttiikin suuresta suosiosta erityisesti ranskankielisessä Euroopassa. Nainen on muun muassa päässyt esiintymään Monacossa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa ruhtinasperheelle.

Sielukasäänistä Hepburnia on verrattu Amy Winehouseen ja Janis Jopliniin. Itse hän kuitenkin kertoo ihailleensa nuorena Etta Jamesia, Bob Dylania ja Nina Simonea. Nykypäivän artisteista muun muassa Alex Claren ja Draken ääni miellyttää laulajaa.
Maanantain Rytmibarometri-kappaleena kuultavaan Under-kappaleeseen on tehty musiikkivideon, jonka voi käydä katsomassa TÄÄLLÄ.

Hä? Vaikka AleX Hepburn on vielä suhteellisen tuntematon nimi, hän on päässyt keikkailemaan tunnetussa seurassa. Nainen kiersi yhdessä Bruno Marsin kanssa tämän Euroopan kiertueella vuonna 2011.