Hyppää pääsisältöön

Ben Affleck Batman-roolistaan: Pystyn käsittelemään kritiikkiä

Monien mielestä Ben Affleck ei sovi Batmanin rooliin lainkaan. Tähti lähinnä vitsailee aiheen tuomasta kritiikistä ja sanoo kestävänsä sen.

Ben Affleck // Kuva: WARREN TODA / EPA

Elokuvayhtiö Warner Bros oli varoittanut Ben Affleckia roolin tuomasta kritiikistä, kun hän otti roolin vastaan Superman vs Batman -elokuvasta. Affleck kertoi Jimmy Fallonin haastattelussa epäillensä itsekin sopivansa rooliin lähinnä ikänsä puolesta. Elokuvayhtiö lähetti Affleckille palautteita, joita aiemmat Batman-näyttelijät olivat saaneet.

- Palautteissa luki suunnilleen, "tappakaa hänet", vaikka näyttelijä oli suoriutunut roolista uskomattoman hyvin. Ei kukaan voi sanoa miten rooli tulee menemään, kunnes elokuva on ulkona. Sillä ei ole merkitystä mitä mieltä ihmiset nyt ovat. Olen iso poika. Pystyn käsittelemään kritiikkiä, Affleck sanoi vitsaillen.

Affleck kuittasi aiheen lähinnä sillä, että kritiikkiä tulee varmasti – oli suoritus kuinka hyvä tahansa. Näyttelijä kertoi olevansa vahva ja olevansa todella innoissaan supersankarin roolista.

Lähteet: Late Night with Jimmy Fallon