Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Noah Kinin kappaleesta You Never Asked?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Noah Kin // Kuva: YleX / Sippo

Kuka? Noah Kin: You Never Asked

Mitä? YleX Iltapäivä esittelee tiistain Rytmibarometri-kappaleena suomalais-nigerialaisen riimittelijän Noah Kinin uutuuskappaleen You Never Asked. Kappale on soinut viime viikolla YleX:ssä Uuden musiikin iltavuoron Pirita Pykäläisen tehobiisinä.
You Never Asked enteilee 19-vuotiaan musiikkilupauksen tulevaa kolmatta studioalbumia. Tähän mennessä mies on ehtinyt julkaista jo No Matter The Season ja 9fngrs –nimiset levyt. Noah Kin nimettiin musiikkiammattilaisten toimesta Tulevaisuuden tusina 2012 -listauksessa toiselle sijalle heti Graciaksen jälkeen. Flow-festivaalin esiintymisen jälkeen myös MTV intoutui hehkuttamaan tätä kansainvälisen tason sanansylkijää hip hopin seuraavaksi suureksi nimeksi.

Hä? You Never Asked –kappaleeseen on kuvattu musiikkivideo Berliinissä. Musiikkivideon voit käydä katsomassa TÄÄLLÄ.