Hyppää pääsisältöön

Noah Kin: Kanye West, tehdäänkö biisi?

YleX Iltapäivän Rytmibarometrivieraana kävi kotimainen nuori lupaus Noah Kin. Hän toi mukanaan uuden You Never Asked -kappaleen.

Noah Kin

YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa soi tänään vasta 19-vuotiaan Noah Kinin uusin kappale You Never Asked. Uuden Musiikin Iltavuoron Pirita Pykäläisen tehonakin soinut kappale löytyy miehen marraskuussa julkaistavalta kolmannelta albumilta.

- 80 prosenttia uudesta levystä on valmiina. Muutama biisi on vielä nauhoitettavana ja sitten miksaushommia, painoa, sun muuta, Noah Kin kertoo.

Nuoresta iästään huolimatta Noah Kin on tehnyt musiikkia paljon ja oli muun muassa viime vuonna Tulevaisuuden tusina -listauksessa toisella sijalla heti Graciaksen jälkeen. Tuottelias kaveri ammentaa biisejä omista kokemuksistaan ja tuntemuksistaan.

- Totuus on usein fiktiota ihmeellisempää eli löydän aika paljon siistejä asioita mun omasta elämästä, sen sijaan, että ammentaisin jostain fiktiivisestä, hän toteaa.

Nosteessa oleva Noah Kin ei halua luoda itselleen paineita tai herättää liikaa toivoa kansainvälisen menestyksen suhteen, mutta jos hän saisi kysyä mitä tahansa keneltä tahansa, vastaus tulee aika nopeasti.

- Kysyisin Kanye Westiltä, että tehdäänkö biisi, hän nauraa.

Lähteet: YleX Iltapäivä