Hyppää pääsisältöön

Uusi armoton bilebängeri girlpower-henkeen on syntynyt

Neon junglen Trouble soi Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaan Viikon tehona! Kuuntele näyte:

Neon Jungle // Kuva: https://www.facebook.com/NeonJungleMusic

Tyttöjen iltojen vallattomimmaksi ääniraidaksi nousee kovaa vauhtia brittiläisnelikko Neon Junglen debyyttisinkku Trouble. Kappale jytää kuin ysärimahdit Spice Girls ja Shampoo nopeissa stimulanteissa Leila K:n järjestämissä maailmanlopun bileissä.

Amira McCarthy, Asami Zdrenka, Jess Plummer ja Shereen Cutkelvin muodostama ryhmä toivottaa mimmivoimaa uhkuva aikakauden tervetulleeksi siinä, missä ruotsalainen Icona Popkin. Armotonta EDM-jytkettä, köörilaulua, röyhkeää riimittelyä sekä tervehdyttävän rappiollista tunnelmaa yhteen naittava kappale on kaikessa yksinkertaisuudessaan valloittava.

Oletko sinä valmis uuteen girlpower-ilotulitukseen, vai lukitsetko mielummin ovet ja vetäydyt piiloon villasukkiesi lämpöön mokomalta joutavuudelta?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).