Hyppää pääsisältöön

Yli neljätuhatta paikkaa tarjolla

Nuorille nyt! -infografiikka lupauksista työpaikkojen suhteen.
Nuorille nyt! -infografiikka lupauksista työpaikkojen suhteen. Kuva: Yle lupaukset

Tähän mennessä luvattu 3378 työ- ja harjoittelupaikkaa Kaikille nuorille töitä -sivustolla. Nuorille töitä. Nyt! -tv-ohjelmassa annettujen haasteiden kautta on lisäksi luvattu 680 paikkaa, yhteensä siis 4058.

Tähän mennessä on luvattu 3378 työ- ja harjoittelupaikkaa Kaikille nuorille töitä -sivustolla. Nuorille töitä. Nyt! -tv-ohjelmassa annettujen haasteiden kautta on lisäksi luvattu 680 paikkaa, yhteensä siis 4058.

Kaikille nuorille töitä -sivustolla oli viime viikolla tapahtunut inhimillinen virhe työpaikkojen rekisteröinnissä. Toisin sanoen työpaikkoja ei ollutkaan tarjolla vielä niin paljon, kuin viime viikolla ehdimme hurrata.

Yksi isoimmista menneen viikon työllistäjistä on ollut Hesburger, joka avasi 100 vakituista hampurilaistyöntekijän paikkaa. Hesburger haastoi samalla Varamiespalvelun avaamaan työpaikkoja.

Teksti: Terhi Upola 17.09.2013

Nuorille töitä. Nyt! -ohjelmassa 8.9. haastettiin kaikki pörssiyhtiöt ja erityisesti Björn Wahlroos, Mikael Lilius ja Mika Vehviläinen työllistämään nuoria. He eivät ole vielä tarkentaneet, miten ottavat haasteen vastaan.

Nuorten Suunta-chattiin on tullut tasaisesti yhteydenottoja. Chatissa iltaisin vastaavat Pelastakaa Lasten vapaaehtoiset ovat auttaneet noin sataa nuorta. Suurin osa kysymyksistä on liittynyt työn hakemiseen.

  • Nuorten Duuniringistä apua arkeen

    Duunirinki on 4H-yhdistyksen alaisuudessa toimiva työnvälitystiimi, jonka kautta 15 – 20 -vuotiaat nuoret saavat työkokemusta ja omaa rahaa. Työtehtävien perusvalmiuksien lisäksi Duunirinki-koulutuksissa käydään läpi työelämässä tarpeellisia vuorovaikutustaitoja, jotka tuovat itsevarmuutta, ja antavat valmiuksia työelämään.

  • Yksinäisyyden voi selättää!

    Viime viikon teemamme käsitteli yksinäisyyttä ja sitä, voiko siitä päästä eroon. Kysymykseemme ”Onko yksinäisyys elinkautista?”, vastaus kuului, ei ole.