Hyppää pääsisältöön

Ystävät stadikalla

ystävykset stadikalla
ystävykset stadikalla ystävät stadikalla

Viikonloppuna pidetty Hevoset Stadikalla -tapahtuma keräsi yhteen tuhansia hevosihmisiä ja ratsastuksesta innostuneita. Ystäväni hevonen -sarja oli mukana expo-alueella useamman heppatytön voimin. Jos joku bongasi pinkkejä huppareita, niin ne oli meidän jengiä. Kuvassa mun kanssa ystäväni Viivi.

nainen selin kameraan
nainen selin kameraan ystävät stadikalla

Ponitaulun luona kuka tahansa saattoi kuvata itsensä ponityttönä. Lataamalla kuvan Instagramiin hashtagilla #ystavanihevonen oli mukana meidän upouusien hupparien arvotaskabassa. Kiitos kaikille osallistuneille!

ihmisiä ulkona
ihmisiä ulkona ystävät stadikalla

Hevostapahtumissa on aina julmettu määrä tuttuja eri puolilta Suomea. On kiva vaihtaa kuulumisia kerrankin ilman kiireistä kisatilannetta tai valmennusta. Meidän expopisteelle hakeutui myös Ystäväni hevonen -sarjaa katsoneita tyyppejä, ja oli superhauskaa jutella kaikkien kanssa.

nainen katsoo pahvikuvan luukusta
nainen katsoo pahvikuvan luukusta ystävät stadikalla

Kerran ponityttö, aina ponityttö.

Nainen stadikalla selin kameraan
Nainen stadikalla selin kameraan ystävät stadikalla

Mä ostin hulinassa itselleni uuden kypärän, vanhasta kun on lippa katkennut. Pitänee ladata Instagramiin pian kuva, se on on niin ihana...

äiti ja tytär stadikalla
äiti ja tytär stadikalla ystävät stadikalla

Olympiastadion
Olympiastadion ystävät stadikalla

Iltapäivällä Stadikan tornin varjo lepäsi kentän yllä. Aurinkoisessa säässä oli helppo nauttia hevosmaailman parhaista puolista, ja tunnelma oli kohdillaan!

 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.