Hyppää pääsisältöön

Milloin kusi nousi hattuun, Arman Alizad?

YleX uudessa juttusarjassa tunnetut persoonat kertovat hetkistä, jolloin suosio ja menestys nousivat hattuun. Tällä kertaa juttusarjassamme oman pissahattustoorinsa kertoo mediakentän moniosaaja Arman Alizad.

Arman Alizad // Kuva: Facebook / Kill Arman

Jokainen suomalainen tuntee Arman Alizadin. Mies on kiertänyt ympäri maailmaa ottamassa köniinsä erinäisten taistelulajien parissa, puhunut pukeutumisesta ja heittänyt levottomia läppiä Twitterissä. Lähipäivinä mies on näkynyt julkisuudessa runsaasti uuden tv-sarjansa Arman ja viimeinen ristiretki tiimoilta.

Vaikka Alizad nykyisin onkin varsin eheä, rehti ja heikompia puolustava muistaa mies ajat, jolloin tilanne oli toisenlainen. Alizad tunnustaa MoonTV-aikoinaan olleensa jonkin aikaa varsinainen kusipää.

- Kusi nousi hattuun silloin, kun aloitin tv-työt MoonTV:llä. Se oli hyvin räävitöntä. Yhteisössä oli nuoria tyyppejä ja hyvin katu-uskottavaa meininkiä, tehtiin kuitenkin nuorisolle ohjelmaa. Meillä oli vapaat kädet käytössä: annettiin työkalut ja sanottiin, että tehkää ohjelma. Tehtiin mitä haluttiin ja vapaa-aikana käyttäydyttiin aika huonosti. Meillä oli siloin snadisti sellainen rokkistaran maine. Oltiin omasta mielestämme hirmu makeita tyyppejä.

Alizadin kertoo, ettei keuliminen rajoittunut pelkästään vapaa-aikaan, vaan sitä harrastettiin MoonTV:n ohjelmissakin. Katsojapalautteista poimittiin pelkästään negatiivinen palaute, jota ruodittiin sitten ohjelmissa rankalla kädellä.

- Mulle tuli Dresscode-ohjelmaan huonoa palautetta. Pilkattiin sitten niitä tyyppejä, etenkin jos he olivat laittaneet sen palautteen omalla nimellään! Pyydettiin sitten muita katsojia tukkimaan tämän henkilön sähköposti, koska nämä negatiivisen palautteen antajat olivat sen meidän mielestämme ansainneet.

Mitä suurempi puu, sitä kovempaa se kaatuessaan tuppaa rytisemään. Alizad tunnustaakin virtsan laskeutuneen nupistaan aikamoisella humakalla, kun hän pääsi töihin toisaalle MoonTV:n kaaduttua. Noissa töissä kun joutui nöyrtymään ja ottamaan käskyjä vastaan korkeammilta tahoilta, eikä enää voinut kukkoilla kuin MoonTV:n aikoina.

- Yhtäkkiä piti opetella sääntöjä ja totella ihmisiä, ja kun joku pomo sano sulle jotain, sitä oli toteltava. Siinä se pudotus tuli aika nopeastikin, Alizad kertoo naureskellen.

Lue myös juttusarjan edeltävä osa:

Milloin kusi nousi hattuun, Dregen?

Lähteet: YleX