Hyppää pääsisältöön

Suosittu videobloggaaja Herbalisti ei tavoittele omaa televisiosarjaa

19-vuotias videobloggaaja Herbalisti on noussut suureen suosioon YouTubessa hauskoilla pelivideoillaan. Nimimerkin takaa paljastuva Juuso Karikuusi haluaa kuitenkin pitää videobloggaamisen harrastuksena, eikä tavoittele esimerkiksi omaa televisiosarjaa.

Herbalisti YouTubessa // Kuva: Kuvakaappaus videolta

Suorana: Kortesmäki -ohjelmassa vieraillut 19-vuotias datanomi Juuso "Herbalisti" Karikuusi on saanut YouTubessa kunnioitettavat 24 000 seuraajaa. Toisin kuin niin ikään YouTuben kautta suureen suosioon noussut Justimus, Karikuusi ei ole kiinnostunut omasta tv-sarjasta.

- Tämä on vain harrastus, enkä pyri mihinkään ihmeellisempään. Ei televisio-ohjelmaa Herbalistille välttämättä kuitenkaan. En ole pyrkinyt menestykseen, olen vain tehnyt sitä, mitä olen tykännyt tehdä, Karikuusi korostaa.

Editoinnista ja leikkaamisesta kiinnostunut videobloggaaja uskoo suosionsa salaisuuden piilevän huumorissa ja reaktioissa peleihin.

- En usko, että ihmiset seuraisivat minua, koska olisin niin hyvä pelaamaan. Uskon, että reaktioni peleihin on sen, mikä kerää porukkaa ympärille. Olen rennolla fiiliksellä lähtenyt pelaamaan, enkä yritä liikaa.

Katso Herbalistin haastattelu kohdasta 6:00 alkaen.

Lähteet: Suorana: Kortesmäki