Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Alex Hepburn!

Sielukas Under-kappale sulatti tällä kertaa äänestäjien sydämet täysin.

Rytmibarometrissa tänään Alex Hepburn.

YleX Iltapäivän Rytmibarometri-viikolla kuultiin jälleen kerran komea kattaus niin uutta kotimaista kuin ulkomaistakin musiikkia. Esittelyyn pääsivät Britney Spearsin, Neon Junglen ja Daco Juniorin uutuudet. Voiton vei kuitenkin ylivoimaisella yläpeukkuprosentilla brittiläinenMitä mieltä olet Alex Hepburnin kappaleesta Under?. Amy Winehouseen ja Janis Jopliniinkin verrattu karheakurkku sai äänestäjiltä 74 prosenttia yläpeukkua ja liudan hehkuttavia kommentteja. Muun muassa Johanna intoutui hehkuttamaan kappaletta näin:

"Voi mitä ihanaa tuskaa on biisi täynnä! Ja mikä ÄÄNI! Iso peukku ylös!"

Alex Hepburn sai voitollaan soittotakuuta, jonka ansiosta Under kuullaan YleX Iltapäivässä ensi viikolla joka päivä.