Hyppää pääsisältöön

Haluatko mukaan Docventuresin Lihattomaan lokakuuhun?

Docventuresin Riku Rantala kaipaa henkistä tukea Lihattomaan lokakuuhun ja täten koko Suomen kansa on haastettu mukaan kuukauteen ilman lihaa tai edes vähentämään lihan syömistä.

Lihaton lokakuu // Kuva: Docventures/Lihaton lokakuu

Lihaton Lokakuu sai alkunsa, kun Docventuresin studiovieras Leo Stranius haastoi makkaransyöjä Riku Rantalan kuukauden lihattomaan ruokavalioon. Docventures haastaa nyt myös kaikki kynnelle kykenevät mukaan Lihattomaan lokakuuhun.

Facebookista löytyy tapahtumasivu, jossa pääsee ilmoittautumaan mukaan.

- Lopeta lihansyönti tai vähennä sitä merkittävästi lokakuun ajan. Haasta kaverisi mukaan. Vertaistukiryhmä sykkii somessa 24/7, tapahtumasivuilla kerrotaan.

Docventures palkitsee lokakuun lopussa puhtaimmat suoritukset, parhaat tarinat ja valokuvat sekä aktiivisimmat lihasta kieltäytyneet yhteisön jäsenet muun muassa kotimaisilla kasviksilla ja Docventuresin t-paidoin.

- Suomalainen pisteli poskeensa viime vuonna keskimäärin 78 kiloa lihaa. Sen tuotantoon käytetetään 550 000 litraa vettä. Kuukauden lihattomalla säästyy siten 6,5 kiloa lihaa ja 45 500 litraa vettä. Eikö olisi hienoa kasvattaa yhdessä tuo luku ihan älyttömän suureksi, Docventuresin kaksikko uhmaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: Docventuresin Lihaton lokakuu

Lähteet: Docventures