Hyppää pääsisältöön

HeavyWeightille merkittävä maailmanlaajuinen sopimus

Helsinkiläinen elektronisen tanssimusiikin kokoonpano HeavyWeight pääsee EDM:n kummisedän talliin.

Heavyweight DJs

Helsinkiläinen elektronisen tanssimusiikin kokoonpano HeavyWeight on allekirjoittanut kustannussopimuksen hollantilaisen Next Era Publishingin kanssa. Kyseinen kustannusyhtiö on maailmalla elektronisen tanssimusiikin "kummisetänä" tunnetun Laidback Luken omistama, joten sopimus on yhtyeen näkyvyyden ja kansainvälisen läpimurron kannalta erittäin merkittävä. Laidback Luke on tunnettu mm. ruotsalaisen EDM-supertähden Aviciin ja hollantilaisen Afrojackin mentorina ja tärkeänä vaikuttajana.

- Olen äärimmäisen iloinen saadessani nämä lahjakkaat suomalaiset tuottajat tiimiin. Yhtyeen aiemmasta tuotannosta kuulee, että heillä on jotain erityistä taskussaan ja lähitulevaisuuden julkaisut tulevat todella aiheuttamaan kuhinaa EDM-skenessä, kommentoi New Era Publishingin A&R-vastaava Levy Isabella.

Aikaisemmin mm. englantilaiselle BASS=WIN -levy-yhtiölle, hollantilaiselle Be Yourself Musicille sekä Suomen Universal Musicille levyttänyt HeavyWeight-ryhmä sai sopimuksen myötä myös singlejulkaisun arvostetun hollantilaisen Mixmash Recordsin alta. Mixmash Records kuuluu kustannusyhtiö Next Era Publishingin kanssa samaan yritysryppääseen.

- Suomen mittakaavassa sopimus on iso ja asettaa meidät askeleen lähemmäs elektronisen tanssimusiikin tuottaja-maailmantähtiä pursuavaa Ruotsia. Suomesta on viime vuosina saatu paljon biisinkirjoittajia maailmalle hittilistoille, mutta populaarimpi EDM on vähän takkuillut. Nyt alkaa nimittäin ihan tosissaan tapahtumaan, sanoo HeavyWeightin manageri Jussi Hautala.

Lähteet: Universal Music