Hyppää pääsisältöön

Lost in Musicin artistikattaus on valmis – mukana muun muassa Satin Circus, Mikael Gabriel ja Noah Kin

Lost In Music -kaupunkifestivaali nostaa valokeilaan yli sata ajankohtaista artistia. Kotimaisten lupausten ja paikkansa vakiinnuttaneiden tähtien joukkoon Lost In Musiciin mahtuu myös yhdeksän ulkomaista esiintyjää Baltiasta, Ruotsista, Tanskasta ja Venäjältä.

Satin Circus // Kuva: Anne Lainto / YleX

Osana Musiikki & Media -tapahtumaa järjestettävä Lost In Music on toiminut artistien ponnahduslautana kansainvälisille areenoille jo seitsemän vuoden ajan. Festivaaliviikolla juhlitaan kaikkiaan neljässätoista tapahtumapaikassa. Ennakkomyynnissä Tiketin kautta ovat Pakkahuoneen, Klubin ja YO-talon konsertit.

Tampereella 16.-19.10.2013 järjestettävän Lost In Mucisin yksi kiinnostavista uusista tuttavuuksista on Lieminen ja toinen Tulevaisuuden tusinassa toiseksi yltänyt teräväkulmainen Hopeajärvi. Lisäksi uusina kiinnityksinä mukana on muun muassa valloittava Satin Circus, Mikael Gabriel, Noah Kin, ja PistePiste, jonka debyytti soi hiljattain myös YleX:n Viikon albumina.

Uudet kiinnitykset ovat:

Anneli Mattila, Anni, Astrid Swan, AudioSystems, Aves, Charles Plogman, Chatchai, Color Dolor, Death Hawks, Dj Ewok, Dj Mista S, Haamu, Hannibal & Musta Moottori, Honey B & T-Bones, Hopeajärvi, Instrumenti , Jessica Wolff, Joonas Hahmo, Jukka Orma, Jukka Takalon Maakinen Mysteeri Trio, Lieminen, Majuri, Meditation Steps, Mikael Gabriel, Miriam Bryant, Nancy, NipaKikka, Noah Kin, Nuria, Pikku Kukka, Pimeys, PistePiste, Prāta Vētra , RinneRadio, Risto Ylihärsilä & Helsinki Soundpainting Ensemble, Rony Rex , Sallan ja Miron matka maailman ympäri, Satin Circus, Sibyl Vane, Tallinn Daggers , Talmud Beach, Temppeli Sound, Toinen Kadunpoika, Trelleborg, Tuomo, Turismo, Verhot, Verneri, Viitasen Piia, Vilma Alina, Yournalist.

Lista kaikista festivaalin artisteista ja tapahtumapaikka- ja päiväkohtaiset aikataulut on päivitetty festivaalin kotisivulle: www.lostinmusic.fi.