Hyppää pääsisältöön

Sin Cos Tan on joutunut limboon

Halleluja, Sin Cos Tan on taas täällä!

Sin Cos Tan // Kuva: Solina Records

Venla Kokkosen viikon tehona soi Sin Cos Tan:_ Limbo

_Pitkän linjan DJ ja muusikko Jori Hulkkonen sekä Villa Nah -yhtyeen Juho Paalosmaa muodostavat elektroduo Sin Cos Tanin. Yhtye julkaisi Tummanpuhuvan elokuvallista elektroa Suomen pätevimmältä kaksikoltasoineen debyyttinsä viime vuonna, jolloin Sin Cos Tan äänestettiin myös YleX ja Rumba esittävät: Tässä ovat kiinnostavimmat kotimaiset tulokasbändit.

Nyt Sin Cos Tan valmistautuu kakkoslevynsä Afterlife julkaisuun. Tulevan albumin ensimmäinen single on Limbo, ja se soi nyt Uuden musiikin aamuvuossa Viikon tehona.

_Limbo esittelee paikoin tuttua tummanpuhuvaa ja heleää Sin Sos Tania, mutta tuoreella uudella twistillä. Tummanpuhuvuuden päällä on toiveikkuuden harso ja kappale keinuttaa estottomasti. Halleluja, se suorastaan valloittaa.

Joudutko sinä kappaleen aikana limboon, vai saako se sinut limboamaan? Kommentoi Venla Kokkosen viikon tehoa!

_Kuuntele näyte: