Hyppää pääsisältöön

Blogistania: More To Love - Mimmi ja Peppi

Blogistanian syksyn 2013 viidennen jakson päähenkilöt ovat  Mimmi ja Peppi, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä More To Love -blogia. Mimmiä ja Peppiä yhdistää paitsi elämänasenne myös vaatekoko.Blogistania: Mimmi ja Peppi, More To Love. Kuva: Yle

Suositut bloggaajat tietävät mitä on olla "läski, isoluinen, plussakokoinen, pyöreä, rehevä". Lihavan rooli on auttamattoman kapea – suositeltavaa ei ole näyttäytyä rannalla bikineissä tai syödä ravintolassa hampurilaisia.

Mimmi ja Peppi kieltäytyvät asettumasta muottiin.
Mimmi ja Peppi kieltäytyvät asettumasta muottiin. He ovat päättäneet näkyä ja ovat kannustaneet lukijoitaan tekemään samoin. Asenne on saanut kannatusta: naisten blogilla on 70 000 lukijaa kuukausittain.

Positiivisen asenteen ja huumorin alta löytyy syvempiäkin sävyjä. Mimmi ja Peppi jakavat blogissa kokemuksiaan ulkonäkökomplekseista ja itsetunto-ongelmista. More To Love kertoo millaista on olla koulukiusattu tai muiden syrjimä ylipainoinen. Ystävykset haastavat lihavan nuoren naisen roolimallit.

- Aina kun puhutaan lihavuudesta, pitää vetää esiin kaikki painoindeksit ja muut. Mielestäni olisi tärkeämpi keskittyä siihen, että ihmisellä olisi oikeasti hyvä olla ja että se viihtyy omassa kropassaan, sanoo Mimmi.

Värikkäällä kaksikolla on selkeä linjaus elämään:

- Me nautitaan elämästä, eikä huolehdita huomisesta. Keskitytään tähän hetkeen ja eletään täysillä.

Blogistania-ohjelmassa seurataan Mimmin ja Pepin vauhdikasta arkea, valmistellaan hyvinvointipäivää lukijoille ja jumpataan hiki otsalla.

Blogistanian uudet jaksot YLE TV2 tiistaisin klo 19.30 ja Areenassa; More To Love -jakso esitetäään 15.10.2013.

Linkit:

Kommentit