Hyppää pääsisältöön

Borat-näyttelijän pelättiin heittävän Freddie Mercury -leffan pelleilyksi

Boratin ja Ali G:n rooleista suurelle yleisölle tutuksi tullutta Sacha Baron Cohenia kaavailtiin Queenin edesmenneen nokkamiehen, Freddie Mercuryn elämästä kertovan elokuvan päärooliin. Sittemmin Baron Cohen jätti roolin ja nyt Queenin jäsenet ovat kertoneet syitä suunnitelmien muuttumiselle.

Boratin roolista tunnettu Sacha Baron Cohen. // Kuva: EPA / TAL COHEN

Borat-näyttelijä ajautui erimielisyyksiin Queenin kanssa - jättää leffaroolinSacha Baron Cohenin jättäneen Freddie Mercuryn roolin. Tuolloin Baron Cohen kertoi hylänneensä roolin, koska hänellä ja Queenin jäsenillä ilmeni erimielisyyksiä siitä, millainen kuva Mercurysta tulisi elokuvan välityksellä luoda. Nyt on paljastunut, että Queenin jäsenet olivat huolissaan siitä, että koomikko olisi tehnyt elokuvasta vitsin.

- Meistä tuntui, ettei Sacha ollut oikea mies rooliin. Me emme halunneet elokuvan olevan vitsi, vaan halusimme yleisön liikuttuvan elokuvasta, Queenin rumpali Roger Taylor kertoo.

Myös yhtyeen kitaristi Brian May on tuumannut, että Baron Cohen olisi saattanut vääntää elokuvan komediaksi. Aiemmin Baron Cohen kertoi, että hän olisi halunnut esittää Freddie Mercuryn sellaisena kuin yleisö hänet oppi tuntemaan: kohtalaisen rietasta elämää viettävänä miekkosena. Queenin jäsenet kuitenkin ilmaisivat tuolloin halunsa näyttää yleisölle hieman silotellumman Mercuryn.

Queenin jäsenet ovat nyt joutuneet myöntämään, että Mercurysta kertova elokuva on jouduttu laittamaan jäihin.

Lähteet: Music News