Hyppää pääsisältöön

UMK:sta tuttu rokkari YleX Etusivun toimittajaksi

Uuden Musiikin Kilpailuun osallistuneen Last Panda -yhtyeen vokalisti Henry Tikkanen aloitti Ylex Etusivun toimittaja-juontajana.

Henry Tikkanen aloittaa YleX Etusivun toimittaja-juontajana // Kuva: YleX / Anni

Last Panda -yhtyeen vokalistina Henry Ossianina tunnettu Henry Tikkanen aloittaa YleX Etusivun toimittaja-juontajan pestissä tällä viikolla. Media-alaa sekä aate- ja oppihistoriaa opiskellut Tikkanen on työstään varsin innoissaan.

- Tulen suurella innolla mukaan YleX Etusivun tiimiin, koska tällainen ohjelma on erityisen tärkeä. Nuoret haluavat tietää ajankohtaisista asioista ja osallistua keskusteluun. Sivistys on seksikästä, Tikkanen summaa.

Kemistä kotoisin olevalle Tikkaselle YleX:n toimitus on työympäristönä uusi, vaikka miekkonen onkin useina kesinä ollutkin Ylellä töissä. Jotain tuttua toimituksessa kuitenkin lymyää, sillä YleX Jatkojen Viki on Tikkasen kaveri vuosien takaa.

- Ollaan oltu Vikin kanssa kavereita tarhasta saakka. Samoilla hiekkalaatikoilla on leikitty ja edelleenkin olen Vikiä parempi FIFA:ssa, vaikka Viki varmaan muuta väittääkin, Tikkanen naureskelee.

Viime keväänä Uuden Musiikin Kilpailuun osallistunut Last Panda on edelleen voimissaan, ja Tikkanen ja muut yhtyeen kaverukset pyrkivät keikkailemaan ja tekemään uutta musiikkia elämäntilanteidensa mukaan.

YleX Etusivu YleX:n taajuuksilla joka arkipäivä kello 11-13.

Katso Last Pandan taivalta Uuden Musiikin kilpailussa viime kaudella.

Lähteet: YleX