Hyppää pääsisältöön

Jared Leto kieltäytyi ohjaamasta Kanye Westin musiikkivideon

30 Seconds to Mars -yhtyeen nokkamies ja näyttelijä Jared Leto vetosi kiireisiin kieltäydyttyään ohjaamasta räppäri Kanye Westin musavideon.

30 Seconds To Mars Rock The Beach 28.6.2013 // Kuva: Maria Rautio

Suomessa kesällä 30 Seconds To Mars kuvasi musavideotaan Helsingin keikalla - katso keikkakuvat-yhtyeen Jared Leto kieltäytyi ohjaamasta Kanye Westin musiikkivideon. Näyttelijänäkin tunnettu komistus ei kiireidensä vuoksi pystynyt ottamaan työtarjousta vastaan.

- Monet ovat pyytäneet minua ohjaamaan heille musiikkivideoita. Esimerkiksi Kanye West pyysi minua ohjaajaksi, mikä oli hyvin imartelevaa. On kuitenkin vaikea löytää aikaa tehdä musiikkivideoita muille. Yleensä kun ohjaan, sen leikkaamiseen ja tuottamiseen menee kuukausia ja kuukausia. Se ei ole mikään lyhyt pesti, vaikka se olisikin hauskaa, Leto kertoo BBC:lle.

Oman yhtyeensä musiikkivideoita Leto kuitenkin ohjaa. Yhtyeen lyhytelokuvamuotoon kuvattu Do Or Die -musiikkivideo sisältää useampia kohtauksia yhtyeen Suomen vierailulta kesäkuun lopulta.

30 Seconds to Mars keväällä Suomeen!

Lähteet: NME, BBC