Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Maejor Alin (feat. Juicy J & Justin Bieber) kappaleesta Lolly?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Maejor Ali Lolly // Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuka? Maejor Ali (feat. Juicy J & Justin Bieber): Lolly

Mitä? Taiteilijanimi Maejor Alin taakse kätkeytyy musiikin moniottelija Brandon Green. Tämä tuottaja ja lauluntekijä on tehnyt yhteistyötä lukuisten supertähtien kuten Trey Songzin, Tinie Tempahin, Ne-Yo:n ja Sean Kingstonin kanssa. Vuonna 2012 Brandon tuotti kaksi kappaletta Justin Bieberin Believe albumille ja nyt oli ilmeisesti vastapalveluksen vuoro. Majoer Ali työstää siis myös omaa musiikkia, josta kuullaan tänään näyte Rytmibarometrissä. Lolly kappaleessa kaveria avustavat siis Justin Bieber sekä räppäri Juicy J. Lollyn värikylläisen musiikkivideon voit katsastaa TÄÄLTÄ!

Hä? Maailmasta löytyy muutama tunnettu Lolly. Toinen heistä on brittiläinen poppari ja toinen pornotähti. Pokenaisen erottaa sukunimiestä, joka on pahaenteinen Badcock.