Hyppää pääsisältöön

Kuka on maailman ensimmäinen super-Ellioteer?

Suorana: Kortesmäki -ohjelmassa eilen keskiviikkona vieraillut Isac Elliot on lyhyessä ajassa saanut taakseen uskollisen ja omistautuvan fanijoukon, Ellioteerit. Kuka onkaan maailman kovin Ellioteer?

Isac Elliot - YleXPop 2013 // Kuva: tomi mikola

Joona Kortesmäen luotsaavassa Suorana: Kortesmäki -keskusteluohjelmassa vieraillut 12-vuotias poppari Isac Elliot aloitti reilu kuukausi sitten yläasteen. Koulussa poppari saa olla rauhassa, mutta muualla innokkaat fanit tulevat juttelemaan.

- Eilen meidän ovella oli kaksi tyttöä. Yleensä mun frendit tulevat siihen aikaan kylään, joten menin avaamaan ovet verkkarit jalassa ja söin jotain pelletomaatteja. Se oli aika noloa, Isac naurahtaa.

Tuhannet ja tuhannet Isac-fanit kutsuvat itseään Ellioteereiksi. Joona halusikin selvittää, kuka on maailman ensimmäinen super-Ellioteer. Yhteydenottoja kisaan tuli ympäri maailmaa, joista mukaan ohjelmaan valikoitui paikan päälle saapunut Nella sekä Skype-yhteydellä osallistuva Linnea Ruotsista.

Kisassa piti muun muassa tietää, millä nimellä Isacin äiti kutsui tätä vauvana (katso kohdasta 24:33, miltä Isac näytti vauvana) ja mitä Isac söi aamiaiseksi. Katso Isacin haastattelu ja tiukka kisa alkaen kohdasta 13:11.

Lähteet: Suorana: Kortesmäki