Hyppää pääsisältöön

Britney Spearsin ura uudessa nosteessa – Vegas-liput menevät kuumille kiville

Popprinsessa Britney Spears on tekemässä vahvaa paluuta. Briitu esiintyy Las Vegasissa seuraavat kaksi vuotta putkeen, julkaisee uuden albumin ja tiisaa uudella musavideollaan.

Rytmibarometrissa uutta Britney Spearsia.

Britney Spears esiintyy Las Vegasissa Planet Hollywood -hotellissa 96 kertaa seuraavan kahden vuoden aikana. Laulajatar tienaa esiintymisillään yhteensä huikeat yli 22 miljoonaa euroa. Briitu on innoissaan siitä, että hän pääsee esiintymään ilta toisensa jälkeen ilman loputonta matkustamista.

- Rakastan Vegasia ja olen henkisesti valmis urakkaan. Tämä on paras projekti, jossa olen koskaan ollut mukana, Spears hehkuttaa.

Britney saa olla iloinen myös siitä, kuinka hyvin liput ovat liikkuneet, sillä tällä hetkellä myyntiin tulleista 73 600 lipusta 70 242 kappaletta on jo mennyt kuin kuumille kiville. Hurja menekki tarkoittaa sitä, että Spears on Vegasin historian parhaiten keikkalippuja myynyt artisti.

Britney Spearsin uusi albumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Jo julkaistu Work Bitch -sinkku on esimakua tulevasta. Briitu tiisasi musavideota aiemmin tänään Instagramissa.

Lähteet: Digital Spy