Hyppää pääsisältöön

Musta Barbaari uhmakkaana Hetero Pridesta: Ihmiskunta tulee tästä selviämään

X3M-tv otti selvää Mustan Barbaarin ja Prinssi Jusufin kannan siihen, tuleeko ihmiskunta selviämään muun muassa Hetero Pridesta.

Musta Barbaari // Kuva: facebook.com/mustabarbaariofficial

Salil eka salil vika -hitin takana oleva Musta Barbaari vieraili Prinssi Jusufin kanssa YleX:n ruotsinkielisen sisarkanavan X3M:n haastattelussa. Hejdå Homo Sapiens -osiossa selvitettiin, miten ihmiskunnan tulee käymään erilaisten haasteiden edessä. Kuva Hetero Pride -poppoosta synnytti studiossa melko kiivaan keskustelun.

- Mikäli oikein käsitin, tässä on kyse siitä, että ollaan ylpeitä omasta heteroudesta. Tuon kokoonpanon pitäisi olla värikkäämpi, siellä pitäisi olla mustia, kiinalaisia ja homojakin. Hekin voisivat tukea sitä, koska ilman heteroja ei ole lisääntymistä. Tämänkin pitäisi olla rainbow-teemainen, että kaikki ovat samanarvoisia. Vaihtakaa kokoonpanoa, Barbaari heittää.

Ihmiskunta tulisi kuitenkin selviämään Hetero Pridesta, ainakin mitä Mustaan Barbaariin tulee.

- Tämä on ryhmänä vielä niin pieni, että kyllä ihmiskunta tulee tästä selviämään. Noita on niin vähän, hyvänen aika, että mä selviän yksinkin niitä vastaan. Pelastan ihmiskunnan, Musta Barbaari naurahtaa.

Poppoo esitti X3M-tv:ssä hittinsä Salil eka salil vika.

Lähteet: X3M-tv