Hyppää pääsisältöön

Sauli Koskinen: Oltiin Arttu Wiskarin kanssa bodyt päällä pukuhuoneessa

YleX Iltapäivän Tähtivieraana kävi uuden Dancing on Ice -ohjelman tähtikilpailija Sauli Koskinen. Hän kertoi muun muassa paljon puhutusta "manbodysta".

Sauli Koskinen // Kuva: Jenni Poikelus

Lauantaina Nelosella alkaa uusi ohjelma Dancing on Ice, jossa 10 julkkiskilpailijaa opettelee jäätanssimaan tähtivalmentajien kanssa. Yksi kilpailijoista on viihdepersoona Sauli Koskinen, joka ei aluksi edes pitänyt luistelusta.

- Varhaisin luistelumuisto on koulusta. Olin aika huono siinä. En ole ikinä tykännyt luistelemisesta. Vietin mieluummin aikaa pukukopissa, kuin jäällä, hän kertoo.

Jäätanssijat on totuttu näkemään näyttävissä asuissa ja niin tulee olemaan myös Dancing on Ice -ohjelmassa. Eräs asu kuitenkin aiheutti ihmetystä.

- Pressissä meille annettiin miesten asut. Me ei tajuttu ensin, että se paita on body eli se on kiinni tuolla haaroissa! Kun sain sen ekaa kertaa käteeni, kysyin, että kenen lapsen uimapuku tämä on? Ja voitte vaan kuvitella, kun me seistään Arttu Wiskarin kanssa pukuhuoneessa bodyt päällä. Onneksi siihen tuli kuitenkin housut, Koskinen kertoo.

Lähteet: YleX Iltapäivä