Hyppää pääsisältöön

Suomalaisbändi Santa Cruzille maailmanlaajuinen keikkamyyntisopimus

Helsinkiläisyhtyeelle hieno mahdollisuus.

Santa Cruzin Archie ja Johnny YleX Iltapäivän Rytmibarometrivieraana // Kuva: Jenni Poikelus

Helsinkiläinen Santa Cruz on saanut maailmanlaajuisen keikkamyyntisopimuksen yhdysvaltalaisen TKO:n Andrew Goodmanin kanssa. TKO edustaa muun muassa Motörheadia, Karnivoolia, Anthraxia, Scar Symmetrya ja kymmeniä muita kansainvälisesti menestyneitä rock- ja metallibändejä. Suomessa Santa Cruzia myy jatkossakin Kaiku Entertainment.

Santa Cruzin keulakuva Arttu "Archie" Kuosmanen kommentoi tulevaa yhteistyötä näin:

- Olemme Cruzin kanssa innoissaan kuin pikkupojat, sillä Andrew'n kaltaisen toimijan saaminen mukaan tekee ulkomaiden ja varsinkin Pohjois-Amerikan kuvioista helpompia ja todellisia meille. Tavoitteena on nyt lähteä rakentamaan sinne suuntaan ja tämän ansiosta aloittaa se hyvillä keikoilla ja rundeilla. Olin itse mukana tapaamassa Andrew'ta New Yorkissa ja oli siistiä nähdä, kuinka tämä Motörheadin ja Buckcherryn agentti oli fiiliksissä meidän jutusta.

Santa Cruz julkaisi Screaming For Adrenaline -debyyttilevynsä viime keväänä ja on keikkaillut siitä lähtien massiivisesti ympäri Suomen. Kesällä bändi kävi myös kahdella keikalla Isossa-Britanniassa, jonne bändi palaa lokakuun lopussa. Kiertue kanadalaisen Kobra & The Lotuksen kanssa alkaa 30. lokakuuta Lontoosta.

Lähteet: Santa Cruz