Hyppää pääsisältöön

Uniikki nauraa omalle pituudelleen itseironisella musavideolla – katso

Uniikin itseironisella Pätkätöis -musiikkivideolla vierailevat muun muassa artistin eno Ben Zyskowicz ja Jari "Bull" Mentula, jotka tekevät hauskat cameoroolit.

Uniikki // Kuva: Rähinä Records

Uniikin Pätkätöis-single ja musiikkivideo julkaistiin tänään 27. syyskuuta. Biisi on räppärin uuden #kylänmies-albumin ensimmäinen sinkku. Uniikki on saanut paljon palautetta faneilta, kuinka he ovat saaneet paljon voimaa siitä, kun artisti on uskaltanut olla rohkeasti erilainen häpeilemättä sitä yhtään. Pätkätöis-single on tsemppausbiisi, joka kertoo siitä, että jokainen on hyvä sellaisenaan omista puutteistaan huolimatta.

Pätkätöis-musiikkivideo on ensimmäinen, jonka artisti on kokonaan ideoinut itse alusta loppuun. Anatom Pictures toteutti Uniikin visiot jälleen kerran loistokkaasti.

- Halusin tehdä ihmisille tsemppausbiisin antamaan voimaa arjen haasteisiin. Vanhemmiten olen huomannut, että itseään ei kannata ottaa liian vakavasti, elämä on paljon vaikeampaa, jos ei ole itseironiaa, kertoo Uniikki.

Musavideolla nähdään muun muassa Jontte Valosaari, Mikael Gabriel ja Iso H. Myös tulevalla albumilla riittää vierailijoita.

- Mun uutta #kylänmies -albumia voisi kutsua niin sanotuksi perhealbumiksi, koska levyllä tullaan kuulemaan paljon vierailijoita. Artistit ovat sellaisia joiden kanssa olen jo pitkään halunnut tehdä yhteistyötä. Ihan huikeaa, että olen taas päässyt toteuttamaan kappaleita ihailemieni artistien kanssa, hehkuttaa Uniikki.

Uniikin viides sooloalbumi #kylänmies julkaistiin 29. marraskuuta ja levyjulkkareita tullaan viettämään Rähinä Liven yhteydessä Helsingin Nosturissa 5. joulukuuta.

Lähteet: Rähinä