Hyppää pääsisältöön

Dancing on Ice-juontaja jäätyi ratissa - törmäsi toiseen autoon

YleX Iltapäivän Tähtivieraana kävi uuden Dancing on Ice -ohjelman juontaja Marja Hintikka. Hän kertoi muun muassa jäätymisestään liikenteessä.

Marja Hintikka // Kuva: nelonen.fi

Lauantaina alkavassa _Dancing on Ice -_ohjelmassa 10 julkkiskilpailijaa opettelee jäätanssimaan tähtivalmentajien kanssa. Ohjelmaa juontavat Lorenz Backman ja Marja Hintikka. Hintikka kertoi YleX Iltapäivälle jännittäneensä niin paljon lauantain suoraa lähetystä, että ajoi autollaan kolarin.

- Meidän melko uusi auto oli parkkeerattu ylämäkeen ja jouduin peruttamaan taskusta ikään kuin taaksepäin ylös. En tiedä mitä tapahtui, mutta en saanut pakkia päälle ja auto luisui edessä olevaa puskuria päin. Siihen sitten törmäsin, Hintikka kertoo ja tunnollisena kansalaisena lupasi soittaa auton omistajalle, vaikka autoon ei jäänyt mitään jälkeä.

Jännityksestä huolimatta Hintikka lupailee ensimmäisestä jaksosta huikeaa showta.

- Aloitusshow tulee olemaan melkoinen. Laura Lepistö on päävalmentajana, hän tanssii itse aloitusshowssa. Myös meidän vieraileva tuomari Jenni Vartiainen nähdään luistelemassa. Tästä tulee upea taitoluistelunäytös joka lauantaille.

Lähteet: YleX Iltapäivä