Hyppää pääsisältöön

Instagram-stara Benjamin Peltonen: Enhän minä ole tehnyt mitään

Benjamin Peltonen on omien sanojensa mukaan ihan tavallinen 16-vuotias landepoika Kaarinasta. Nuorella miehellä on kuitenkin yli 91 000 seuraajaa Instagramissa.

Benjamin Peltonen on Instagram-julkimo // Kuva: YleX

YleX:n shoutboxi räjähti käsiin sunnuntaina, 29. syyskuuta, kun studioon saapui sosiaalisen median julkimo. Benjamin Peltonen on 16-vuotias Instagram-julkkis, joka saa nuoret mimmit sekaisin. Peltonen ihmetteli suosiotaan YleX:n Maailman toiseksi parhaassa radioshow'ssa Aleksi Ruuskasen haastattelussa.

- Enhän mä ole tehnyt mitään! Mä olen ihan perus kaarinalainen landepoika, vapaa-ajalla harrastan alppihiihtoa, soitan kitaraa ja laulan. Instagramiin pitää ottaa kuvia, että seuraajat jaksaa katsella, Peltonen pohti vaatimattomasti.

Peltosen seuraajia ei tunnu haittaavan, vaikka miekkonen ei mitään järin eriskummallista olekaan tehnyt. Miehen Instagram-tilillä on yli 91 000 seuraajaa ja kuvat keräävät satoja tykkäyksiä muutamissa minuuteissa. Vaikka Peltonen kertookin pitävänsä huolta ulkonäöstään, ei hän ota siitä paineita.

- Totta kai ulkonäköä miettii, jos ihmiset tunnistaa kadulla, niin on oltava saman näköinen kuin kuvissa. En ota kuitenkaan hirveästi paineita, menen kouluun verkkareissa ja hiukset miten sattuu, Peltonen sanoo.

Peltosen suosio on tosiaan niin suurta, että hänet tunnistetaan kaduilla. Taannoisella Helsingin-reissullaan mies törmäsi kiljuvaan ihailijalaumaan, mutta ei suinkaan kavahtanut kauhusta, vaan oli pikemminkin onnellinen.

- Tuli niin paljon ihania tyttöjä, ne juoksi mun luokse ja halas mua. En itsekään tajunnut, että ne huusi sen takia, kun ne näki mut. Ilahduin niin paljon, kun ne tunnistivat mut ja tulivat juttelemaan.

Kuuntele koko haastattelu alta! Benjaminin haastattelu alkaa kohdassa 01:02.

Lähteet: YleX Maailman toiseksi paras radioshow