Hyppää pääsisältöön

Eva & Manulta leffamusaa – ranskalainen Manu laulaa ensimmäistä kertaa suomeksi

Eva & Manu esittää Ainoat oikeat -elokuvan tunnuskappaleen.

Eva & Manu // Kuva: Juhani Kenttämaa

Ainoat oikeat on Saara Cantellin ohjaama romanttinen dramedia siitä, kuinka sen oikean voi tavata kaksi kertaa elämänsä aikana. Elokuvan tunnuskappaleen Kun aika on esittää suomalais-ranskalainen duo Eva & Manu. Biisi on elokuvan kahden päähenkilön, Hannan ja Markuksen välinen kappale ja se esitellään elokuvan alussa Hannan ja Markuksen ensikohtaamisen yhteydessä. Kappale on poikkeuksellisesti suomenkielinen äänitys normaalisti englanniksi laulavalta yhtyeeltä.

Ainoat oikeat on tarina Hannasta, joka on kolmekymppinen helsinkiläinen sinkku. Hänellä on hyvä työpaikka fysioterapeuttina ja rakkaita ystäviä, ja hän on jo melkein lakannut odottamasta, että löytäisi koskaan elämänsä miehen. Eräänä yönä Hanna törmää Markukseen, tummaan muukalaiseen, joka vie häneltä jalat alta. Ennen kuin Hanna ymmärtää löytäneensä vihdoin unelmiensa prinssin, mies katoaa jäljettömiin. Hanna yrittää maanisesti löytää Markusta, kun hänet lähetetään yllättäen työkomennukselle Lahteen. Hannan asiakas on Suomen pääministeri Ismo Majuri. Kun pääministerin kuntoutuskausi on ohi, Ismo ja Hanna palaavat Helsinkiin ja alkavat seurustella. He yrittävät pitää suhteensa salassa, mutta päätyvät juorulehteen. Jonkin ajan kuluttua Hanna tapaa yllättävissä merkeissä Markuksen uudelleen. Hannan on valittava, kumpi hänen elämänsä miehistä on se ainoa oikea.

Elokuvan päärooleissa nähdään Anna-Maija Tuokko, Ilkka Villi ja Antti Reini sekä Jenni Kokander, Inka Kallén, Sampo Sarkola ja Mari Rantasila.

Elokuva saa ensi-iltansa 27.12.2013. Kun aika on ilmestyy digitaalisesti Spotifyssä ja iTunesissa lokakuun puolivälissä.

Lähteet: Nordisk Film