Hyppää pääsisältöön

Suomen Tori Amos puhaltaa musikaalisia kevättuulia syksyn keskelle

Astrid Swanin Four Months to Kill soi Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaan Viikon tehona! Kuuntele näyte:

Astrid Swan // Kuva: Mikko Rasila

Suomen mielenkiintoisimpiin sooloartisteihin kuuluva Astrid Swan yllättää jälleen upeudellaan! Synteettisen jytkeen ja kertakäyttömusiikkimyrskyn keskellä on upeaa tuntea perinteisten soitinten orgaaninen ote ja keinua musikaalisuuden keskellä turvallisesti kohti ulappaa.

Astrid Joutsenonakin tunnettu neito on tehnyt tinkimätöntä työtä omintakeisen poppinsa eteen aktiivisesti jo yli kahdeksan vuotta. Neljäs omista kappaleista koostuva sooloalbumi Astrid4 julkaistaan kuukauden kuluttua, ja sen ensimmäinen maistiainen vie kielen mennessään.

Pianovetoinen ja vankasti eteenpäin tenhoava teos Four months to Kill asettaa kuulijansa keskelle suurkaupunkia, jossa salaperäisyys ja alituisesti uhkaava vaara kuuluvat arkipäivään. Kappaleen majesteettisuus luo kuitenkin uskoa ja rohkeutta päättäväisyydellään, mikä saa kiperimmänkin ongelman ratkeamaan ja katseet kohti toiveekkaampaa huomista. Tunnelma on kuin dekkarisarjasta, jossa rikoksia tutkiva naispoliisi katkoo kaikilta epäilijöiltään siivet ja tekee metropolin elämästä turvallisempaa ratkaistu rikos kerrallaan.

Kappale todistaa myös, että Astrid Swan on kuin Suomen Tori Amos ja Kate Bush samassa paketissa!

Tekeekö teos kevään sydämeesi vai pimentääkö se syksyä entisestään?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).