Hyppää pääsisältöön

Haim: Meille ei käy kuin Oasikselle

Kovassa nosteessa oleva siskoksista koostuva Haim kertoo, ettei heille tule käymään kuten Oasiksen veljeksille, jotka riitelevät jatkuvasti eivätkä tällä hetkellä ole edes puheväleissä. Haim-yhtyeen sisaret riitelevät omien sanojensa mukaan ainoastaan vaatteista.

Haim // Kuva: facebook.com/haimtheband

Haimin jäsenet Este, Danielle ja Alana ovat sisaruksia, jotka aloittivat musiikin tekemisen yhdessä jo lapsina. Kaikki sisaret soittavat kitaraa, rumpuja ja laulavat. USA Todayn haastattelussa Alana Haim kertoo, etteivät riidat tai erimielisyydet ole ongelma bändille, vaikka he ovatkin sisaruksia.

- Meillä ei ole draamaa. Olemme soittaneet yhdessä siitä lähtien kun olimme viisivuotiaita, 22-vuotias Alana kertoo.

Viitaten Oasiksen Liam ja Noel Gallagherin myrskyisiin väleihin Alana sanoo, ettei niin tule käymään Haimille.

- Jos me riitelisimme ja meille kävisi kuin Oasikselle, se olisi tapahtunut jo kymmenen vuotta sitten. Sanaharkkaa saattaa tulla vain siitä, kun haluan lainata Daniellelta hänen nahkatakkiaan, Alana nauraa.

Flow Festivalilla vierailleen Haimin musiikissa yhdistyvät 70-luvun rock, 80-luvun syntikkapoppi ja nykyajan r'n'b.

Lähteet: USA Today