Hyppää pääsisältöön

Jyrki 69: Bändin bailausmeininki on koko ajan hurjempaa

69 Eyesin vokalisti Jyrki 69 kävi Yle Puheen Aamun vieraana tiistaina, 1.lokakuuta.

The 69 Eyes // Kuva: https://www.facebook.com/the69eyes

Vuodesta 1989 saakka kasassa ollut 69 Eyes on edelleenkin aktiivinen ja keikkailee. Yle Puheen Aamun haastattelussa Jyrki 69 eli Jyrki Linnankivi kertoi yhtyeen meiningin jollakin tasolla rauhoittuneen, vaikka ihan papparaisiksi eivät bändin jäsenet vielä ole heittäytyneet.

- Kaikki on vuosien myötä muuttunut jotenkin paljon helpommaksi ja mukavammaksi, musan tekeminen ja bändin kanssa oleminen. Monet semmoset turhat jutut on nyt eletty ja käyty läpi, Jyrki 69 kertoo.

- Bailausmeininki on kyllä koko ajan vaan hurjempaa ja hurjempaa. Ei mitään pahempia haavereita, mutta ei meidän bändi ole mikään läppärit sylissä istuva ryhmä, että aika myöhään meillä aina menee, mies jatkaa naureskellen.

Jyrki 69:n bändikaveri Jussi 69 häärää nykyisin bändihommien lisäksi myös Idolsin tuomarina. Jyrki 69 kertookin naureskelleensa bändikaverinsa työtahdille, kun mies on lennellyt koelauluissa ympäri Suomea ja tullut kiireessä keikoille.

- Mä olen tosi ylpeä Jussista, hieno homma. Kaikkihan tekee nykyään tv:tä ja viihdettä. Suomi on tällainen rock'n'roll -maa, että täällä on rokkarit big brothereissa ja idolseissa. Kollegat ulkomailla toivoo, että niillä olisi tällaista. TV on hieno juttu, sitä on makea tehdä, Jyrki 69 sanoo.

Haastattelussa mies kertoo myös käyneensä pyhiinvaellusmatkalla Gracelandissa, Elvis kun on varsin lähellä synkeän rokkimiehen sydäntä.

Kuuntele koko haastattelu alta:

Lähteet: Yle Puhe