Hyppää pääsisältöön

Nuorille. Nyt! -kampanja on saavuttanut jo yhden tärkeistä tavoitteistaan

Nuorille. Nyt! -kampanja on saavuttanut yhden tavoitteistaan, eli kampanjaan on kertynyt yli 10 000 lupausta työ-, kesätyö-, oppisopimus- tai harjoittelupaikoista nuorille.

Nuorille nyt

Kaikkiaan työ-, kesätyö-, oppisopimus- tai harjoittelupaikkoja on tarjottu nuorille nyt noin 12 650, kertoo Yle Uutiset.

Viime viikolla kampanjassa lanseerattiin Suomen lasten ja nuorten säätiön Vastuullinen kesäduuni 2014 -kampanja. Siihen ilmoittautui heti ensimmäisellä viikolla 31 yritystä, jotka tarjoavat yhteensä 8 135 työpaikkaa ensi vuodelle.

Nuorille. Nyt -kampanjan yhteistyökumppanin Suomen Yrittäjien Kaikille nuorille töitä -haasteessa on tähän mennessä annettu 3 389 lupausta työ- ja työharjoittelupaikoista. Paikoista on täytetty 1 442. Nuorille töitä. Nyt! -tv-ohjelman kautta on kertynyt tähän mennessä yhteensä 680 työ- ja työharjoittelupaikkaa.

Lisäksi McDonald's lupasi viime viikolla avata 440 työpaikkaa tulevana keväänä. Hesburger puolestaan ilmoitti sadasta uudesta työpaikasta.

Ylen koordinoiman Nuorille. Nyt! -kampanjan tavoitteena on tarjota yhteistyökumppanien kanssa 10 000 työ-, oppisopimus-, kesätyö- tai harjoittelupaikkaa nuorille sekä aktivoida 2 000 uutta aikuista vapaaehtoistyöhön.

Lähteet: Yle Uutiset