Hyppää pääsisältöön

VilleGalle: Robin ei tarvitse räppifiittejä levylleen uskottavuuden takia

Robinin uusi albumi Boom Kah julkaistaan perjantaina 4. lokakuuta.

VilleGalle

JVG:n Robinin uudella levyllä fiittaa VilleGalle – keikkakalenteri julkiRobinin uudella levyllä fiittaa VilleGalle – keikkakalenteri julkiRobinin4. lokakuuta julkaistavan Boom Kah -levyn Eeppinen-nimisessä kappaleessa. Muusikot eivät äänittäneet kappaletta yhteisissä sessioissa, mutta tapasivat toisensa levynteon aikana.

- Olen tavannut Robinin monta kertaa aiemmin ja mulla on sen kanssa monta yhteiskuvaakin. Hän on tosi pirtsakka, urheilullinen ja hymyilevä tyyppi. Oli hauskaa huomata, että hän on ihan mies jo. Robin oli kasvanut mua pidemmäksi, VilleGalle naureskelee.

VilleGalle ei ole ainut räppäri Robinin uutuuslevyllä, sillä Booh Kah -levyllä fiittaavat myös Mikael Gabriel ja Uniikki. VilleGalle ei usko, että räppifiiteillä olisi tietoisesti haettu uskottavuutta Robinin albumille.

- En usko, että Robinin uskottavuus kohenee meidän avulla, vaan sen avulla, että hän tekee parempia biisejä. Kehitystä on tapahtunut ja siitä se uskottavuuskin tulee. Hip hop on nykyään populaarimusiikkia ja me räppärit olemme ihan yhtä hyviä vierailijoita kuin laulajatkin, VilleGalle perustelee.

Räppäri pitää erityisesti Robben lauluäänestä ja on tyytyväinen yhteistyön lopputulokseen.

- Robin on tosi lahjakas laulaja, joka on joutunut vaikeaan tilanteeseen ison suosion myötä, mutta hän on ottanut sen tosi hyvin vastaan. Kappale on hyvä ja sitä oli hauska tehdä. Street Kobra soitti mulle sitä alkuperäistä demoa ja tykkäsin jo siitä. Sitten biisiä leivottiin aika kauan, eikä se ihan samanlainen ollut kuin aluksi, mutta hyvä siitä tuli, VilleGalle sanoo.

Robin voisi fiitata myös JVG:n levyllä

VilleGallen mielestä Robin voisi aivan yhtä hyvin vierailla myös JVG:n levyllä.

- Miksi ei. Nyt me tehdään uutta levyä ja Robin ei varmasti ole sillä mukana, koska albumit ilmestyvät niin samoihin aikoihin. Ei se mikään mahdoton yhtälö kuitenkaan tulevaisuudessa ole, hyviä laulajia kaivataan aina, mies juttelee.

JVG:n pitkään odotettu seuraava levy julkaistaan alkuvuodesta 2014.

- Ollemme olleet studiossa ja pitäneet vähän lomaakin. Breikki on ollut ansaittu, koska painettiin pari vuotta pää edellä joka paikassa, räppäri kertoo.

VilleGalle vierailee myös Robin: Näin nuorena on vaikea tehdä itse syvällisiä sanojatulevana viikonloppuna.

Lähteet: YleX