Hyppää pääsisältöön

Ylen uusi romanttinen draamakomedia alkaa tänään

Ylen TV2-kanavalla alkaa tänään, 3. lokakuuta uusi kotimainen romanttinen draamakomedia Mun ainoot 30 minsaa.

Mun ainoot 30 minsaa // Kuva: Yle

Ylen TV2-kanavalla alkaa tänään kotimainen uutuussarja. Mun ainoot 30 minsaa kertoo kolmekymppisestä Jaanasta, jonka ura polkee paikallaan, eikä rakkauselämässäkään ole onnea suotu. Jaana työskentelee LoveBurger-nimisessä hampurilaisravintolassa, jossa työntekijät ovat keskenään myös kavereita.

Muut LoveBurgerin työntekijät ovat Jaanaa kymmenisen vuotta nuorempia, joille hampurilaispaikassa työskentely on vain välietappi elämässä ennen eteenpäin siirtymistä. Jaana tuntee olevansa jämähtänyt, kunnes eräänä torstai-iltana LoveBurgeriin astelee Ville. Villen torstaiset visiitit hampurilaisbaariin jatkuvat, ja Jaanakin löytää elämäänsä uutta sisältöä - olkootkin se vain 30 minuuttia kerrallaan.

Sarjan on käsikirjoittanut Harri Veistinen ja ohjannut Antti Leino. Rooleissa mm. Ilkka Villi, Milla Kangas, Hennariikka Laaksola, Eppu Pastinen, Heidi Kirves, Rebecca Viitala.

Mun ainoot 30 minsaa TV2 torstaisin alkaen 3.10. klo 21 sekä Yle Areenassa.

Katso sarjan ensimmäinen jakso ennakkoon alta.

Lähteet: Yle