Hyppää pääsisältöön

Hurmurinäyttelijä Ilkka Villi: Osaan olla myös sika

Näyttelijä Ilkka Villi vieraili YleX Aamussa kertomassa tuoreimpia kuulumisiaan. Mies kertoi, että hänet on viime aikoina nähty lähinnä romanttisissa rooleissa. Tulevassa Nymfit-televisiosarjassa Ilkka Villi ei kuitenkaan ole lainkaan romanttinen hahmo.

Ilkka Villi // Kuva: Iida Korhonen/ YleX

Ilkka Villi tunnetaan näyttelijänä, esikuvana Alan Wake -tietokonepelihahmolle ja teleoperaattorin mainoshahmona eli "Sonera-miehenä". Hyväntuulinen Villi kävi YleX Aamussa juttelemassa parrankasvun lisäksi myös näyttelijäntyöstään.

Villi tähdittää Ylelle nähtävää Mun ainoot 30 minsaa -sarjaa, jonka hän luokittelee romanttiseksi komediasarjaksi. Sarjassa 35-vuotias Jaana jumittaa tarjoilijana LoveBurger-nimisessä hampurilaisravintolassa. Eräänä torstai-iltana asiakkaaksi saapuu Ville (Ilkka Villi), joka tekee Jaanaan vaikutuksen sankarillisuudellaan. Tapaamisesta alkaa joka torstai-iltainen toivo ja odotus, josko elämä lopulta saisi merkityksen.

- Siinä veivataan suhdekiemuroita edes takaisin. Mahdollisesti nämä kaksi saavat vielä toisensa siihen mennessä kun 12 jaksoa loppuu, Villi myhäilee.

Ilkka Villin roolisuoritukset ovat viime aikoina olleetkin melko romanttisia. Mies kertoo kuitenkin, että vuonna 2014 tulevassa Nymfit-sarjassa hän ei ole romanttinen.

- Näytän siinä, että osaan olla myös sika, Villi nauraa.

Tutustu Mun ainoot 30 minsaa -sarjaan Yle Areenassa.

Lähteet: YleX Aamu