Hyppää pääsisältöön

Instagram avasi suunnitelmiaan: Osa käyttäjistä näkee pian mainoksia

Mainoksista jo aiemmin vihjannut Instagram kertoo, että USA:ssa ne tulevat käyttöön pian.

Instagram on kovassa suosiossa oleva kuvien jakamissovellus älypuhelimille // Kuva: http://www.facebook.com/instagram

Huippusuosittu sosiaalinen media ja kuvienjakopalvelu, Instagram, alkaa vähitelleen näyttämään mainoksia käyttäjilleen. Ensimmäisenä mainokset näkyvät yhdysvaltalaiskäyttäjille parin kuukauden kuluttua, kertoo yritys blogissaan.

Instagram kertoo, että mainonnasta pyritään tekemään mahdollisimman sulavaa ja niiden on tarkoitus olla yhtä luontevasti osana palvelua kuin käyttäjienkin sisällöt. Korkealaatuisia mainosvideoita sekä -kuvia upotetaan palveluun muutamalta mainostajalta, joiden Instagram kertoo olevan jo nyt tärkeitä Instagram-yhteisön jäseniä.

Facebookin omistama Instagram on jo jonkin aikaa yrittänyt keksiä, miten kasvavasta, yli sadan miljoonan käyttäjän, palvelusta saisi tehtyä kannattavaa liiketoimintaa. Yli puolet palvelun käyttäjistä asuu Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Lähteet: Instagram, Techcrunch