Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Little Mixin kappaleesta Move?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Little Mix // Kuva: Sony Music UK

Kuka? Little Mix: Move

Mitä? Perrie Edwardsin, Jesy Nelsonin, Leigh-Anne Pinnockin ja Jade Thirlwallin muodostama tyttöbändi Little Mix teki aikoinaan historiaa olemalla ensimmäinen ryhmä, joka on voittanut X Factor -laulukilpailun. Viime vuonna julkaistu debyyttialbumi DNA saa jatkoa marraskuussa kun yhtye julkaisee toisen levynsä Salute. Tänään Rytmibarometrissä kuullaan tulevan albumin ensimmäinen sinkku Move.

Hä? Tytöt ovat nauhoittaneet uudelle albumille erikoisia ääniefektejä. Jesy kertoi vastikään Mirrorin haastattelussa imitoineensa erästä biisiä varten vauvan itkua.