Hyppää pääsisältöön

Iron Skyn sotapäällikkö vierailee Suomessa Night Visionsissa

30. lokakuuta - 3. marraskuuta järjestettävillä Night Visions -elokuvafestivaaleilla vierailee mielenkiintoisia ulkomaisia elokuvantekijöitä.

Elokuvateatteri // Kuva: iStockphoto

Lukuisten Hollywood-ohjaajien kanssa työskennellyt ja Iron Skyssä näytellyt saksalaisnäyttelijä Udo Kier vierailee suomessa Night Visions -festivaaleilla. Hän on työskennellyt muun muassa Roman Polanskin, Wim Wendersin ja Lars von Trierin kanssa. Iron Skyssä hän näytteli sotapäällikkö Kortzfleischia.

Night Visionsin muita mielenkiintoisia festivaalivieraita ovat New Yorkista saapuva Frank Pavich, skotlantilaiset Ricky Wood ja Jon S. Baird. Kotimaisista elokuvantekijöistä Night Visionsissa vierailevat A.J. Annila, Jari Halonen ja CHRZU.

Lue myös: Iron Sky -ohjaaja: Elokuvatehosteiden käyttöä pelätään vieläkin Suomessa

Lähteet: Night Visions