Hyppää pääsisältöön

Peppi Lankinen valittiin YleX:n uudeksi musiikkipäälliköksi

Peppi Lankinen aloittaa YleX:n musiikkipäällikkönä maanantaina 14. lokakuuta.

Peppi Lankinen

YleX:n uusi musiikkipäällikkö Peppi Lankinen on aiemmin työskennellyt muun muassa Universal Musicin promoottorina. Lisäksi hän kirjoittaa suosittua blogia.

- Olen tehnyt YleX:n kanssa aika paljon duunia entisessä työssäni ja ihastunut työhenkeen ja tekemisen meininkiin täällä. Kun tämä pesti tuli vapaaksi, niin päätin että täytyy kokeilla omia mahdollisuuksia ja hyvin kävi, Peppi Lankinen iloitsee.

Lankinen ei pelkää kritiikkiä, jota musiikkipäällikkö tulee väistämättä jossain vaiheessa saamaan.

- Uskon itseeni täysin ja mulla on mahdollisuus oppia tähän paikkaan erittäin hyvin. Ymmärrän sen, että keskustelua tulee. Olen kuitenkin aika varma siitä, että minussa on sitä, mitä tässä vaaditaan. Ei mua olisi muuten valittu, tuore musiikkipäällikkö kommentoi itsevarmana.

Peppi Lankinen on seurannut kiinnostuneena sekä kotimaista että ulkomaista musiikkikenttää hyvin läheltä. Suomalaisista artisteista hän nostaa esille muun muassa Cheekin.

- Kotimainen musiikki voi tällä hetkellä erittäin hyvin. Cheek on hyvä esimerkki siitä, mihin omalla tahdonvoimalla ja kovalla työllä voi päästä. Hän on tällä hetkellä puhutuin artisti Suomessa, Peppi sanoo.

Uusi musiikkipäällikkö haluaa nostaa tuoreita artisteja esille.

- Olen arvostanut aina sitä, että YleX:ssä on nostettu uusia artisteja esille. YleX tulee jatkossakin huomioimaan tuoreita artisteja ja nostamaan niitä esille, Peppi lupaa.

YleX nykyinen ohjelmapäällikkö ja entinen musiikkipäällikkö Tomi Saarinen toivottaa Pepin hymyillen kanavalle.

- Peppi on tehnyt aiemmin kanssamme yhteistyötä pöydän toisella puolella ja tehnyt vaikutuksen. Hänellä on oikein hyvä eteenpäin katsova asenne ja kokemusta, joka tuo paljon uutta ja hyvää meidän kanavallemme, Saarinen kommentoi.

Lähteet: YleX