Hyppää pääsisältöön

Suomalainen DJ Alex Kunnari näyttävästi esillä Amsterdamissa

Alex Kunnari nostaa Amsterdamissa esille myös muita kotimaisia EDM-tähtiä.

Rytmibarometrissa tänään Alex Kunnari.

Euroopan johtava EDM-tapahtuma, Amsterdam Dance Event, osoittaa kunnioitusta Alex Kunnarille tämän tehdessä vahvaa nousua maailman DJ-tähtien eturiviin. Tapahtuma on kiinnittänyt Kunnarin ja tämän Colors-klubin Amsterdamin Panama-klubilla järjestettävään avajaisiltaan, jota vietetään 16. lokakuuta.

Yli 20-vuotisen uransa aikana Kunnari on noussut yhdeksi suosituimmista suomalaisista esiintyjistä ulkomailla. Erityisen vahvan aseman hän on saavuttanut Ibizan klubisaarella. Hän on esiintynyt siellä yli 200 kertaa, mutta viimeisen kahden kesän aikana hän on todella noussut saarella esiintyvien DJ:den eturiviin. Hänen viikoittainen Colors-iltansa legendaarisella Es Paradis -klubilla on kuulunut Ibizan suurimpiin hitteihin, ja kerännyt yhteen tuhansia tanssijoita saaren parhaisiin bileisiin.

Amsterdam Dance Eventiä varten Kunnari tuottaa illan, jossa esiintyy hänen lisäkseen useita suomalaisia eturivin EDM-tähtiä. Mukana ovat hänen itsensä lisäksi suomalaisen elektronisen tanssimusiikin pioneerit, kuten Darude ja K-System, sekä nousevat tähdet Tom Fall, Maison & Dragen, Joonas Hahmo ja Heavyweight.

Alex Kunnarin tuorein radiohitti on City of Sin, jossa vokaaleista vastaa Good Charlottesta tuttu Joel Madden.